Rezervacija

Cijena: 279KM

PROGRAM PUTOVANJA

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan (četvrtak) - 28.04.2022.

Polazak iz Zvornika u 19:30h,a polazak iz Bijeljine u 20:30h.

Putovanje kroz Hrvatsku I  Sloveniju, ka Austriji . Usputne pauze po potrebi grupe.

 1. dan (petak)- 29.04.2022. SALZBURG

U jutarnjim satima dolazak u Salzburg, grad poznat kao dom barokne arhitekture, ali i kao mjesto u kome je rođen Wolfgang Amadeus Mozart. Zbog njegove očuvanosti, UNESCO je 1997. godine salzburški Stari grad uvrstio na listu zaštićene svetske baštine. Salzburg je smješten na obalama rijeke Salzach i okružen alpskim planinama, a ime je dobio po okolnim rudnicima soli, pa bi doslovan prevod imena bio ‘grad od soli’. Razgledanje grada.  Smestaj u hotel u okolini Salzburga. Slobodno vrijeme . Noćenje.

3.dan (subota)-30.04.2022.SALZBURG – WOLFGANGSEE – HALSTAT – SALZBURG

Doručak. Fakultativno ,cjelodnevni izlet do prekrasnog područja austrijskih jezera. Posjeta jezeru Wolfgangse. Razgledanje  St. Gilgena, odlazak do kuće Mozartove majke, crkve sv.Egidija, glavnog gradskog trga s gradskom kućom i fontanom. Vožnja uz obalu jezera. Dolazak do idiličnog mjesta  St.Wolfgang, poznatog po velikoj crkvi s Pacherovim renesansnim oltarom i vidikovcem sa pogledom na jezero. Mjesto je postalo poznato po operetama i hotelima u koje dolaze bogati  i slavni. Slobodno vrijeme, nastavak puta kroz idilične krajolike i mala mjesta do Halstatskog jezera i do jednog od najpoznatijih fotografskih motiva Austrije, Halstata – mjestašca s ribarskim kućama i poznatog po arheološkom nalazištu keltske kulture koje je u cijeloj Evropi poznato pod imenom „Halstatska kultura“. Šetnja uz obalu do protestantske crkve i glavnog trga te uskim uličicama uz vodopad do katoličke crkve s vidikovcem. Povratak u hotel. Noćenje

4.dan (nedjelja)-01.05.2022.- SALZBURG -BIH

Doručak. Napuštanje hotela u 08:30h. Putovanje ka Bledu. Svakako najzanimljivija znamenitost u Bledu jest Bledski dvorac, koji se nalazi na strmoj stijeni, 130 metara iznad Bledskog jezera. Osim zbog samog dvorca, vrijedi ga posjetiti i radi prekrasnog pogleda koji se pruža na jezero i okolinu (ulaz u dvorac se naplaćuje). Bledsko jezero će vas zasigurno osvojiti na prvi pogled. Poslije šetnje oko jezera i uživanja u prekrasnim alpskim pejzažima. Ugođaj će upotpuniti prekrasna bledska šetališta ili fakultativna vožnja brodićem do romantičnog ostrvca sa crkvicom usred Bledskog jezera. Oko 15:30h okupljanje putnika i polazak ka BiH. Planirani dolazak kući oko ponoći.

DODATNE INFORMACIJE

 

Cijena: 279 KM

U cijenu uključeno:

 • prevoz udobnim turističkim autobusom po programu
 • 2 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u okolini Salzburga
 • razgledanje i posjeta gradovima po programu u pratnji vodiča
 • putno osiguranje
 • organizacija putovanja

 

U cijenu nije uključeno:

 • cjelodnevni izlet na jezera (15 €)
 • ulaznice u muzeje
 • boravišna taksa (2 € po osobi/dan)

 

ZA OVO PUTOVANJE, NEOPHODNA JE POTVRDA O VAKCINACIJI ILI NEGATIVAN TEST. TEST SE RADI U AQUALAB LABARATORIJI PO POVLAŠTENIM CIJENAMA ZA NAŠE PUTNIKE.

PLAĆANJE U RATAMA DO POLASKA.

Za realizaciju putovanja neophodno 45 putnika.

NAPOMENA:Ukoliko putnik uplati prvu ratu a zatim želi odustati od putovanja,bez opravdanih razloga,povrat  uplaćenih sredstava neće biti moguć.  Opravdanim razlogom smatra se: bolest,povrede ili smrtni slučaj,za koje se mora predočiti dokaz o istim.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Euro Travel-a,

broj licence 14.07-325-2/19   od  04.02.2019

Uslovi putovanja

 1. PREDUGOVORNO OBAVJEŠTAVANJE:

Uplata prve rate i potpisivanjem standardnog Ugovora-Potvrde o putovanju, svojim potpisom u ime svih putnika iz Ugovora (Putnik) potvrđuje da je upoznat sa Opštim uslovima putovanja,koji se nalaze na zvaničnoj stranici Organizatora putovanja www.eurotravel.ba, program putovanja, te da ih u cjelosti prihvata, kao i da su upoznati sa fakultativnim izletima i putnim osiguranjem. Prije zaključivanja Ugovora, organizator može u svako doba izmjeniti opis svojih usluga u programu, a putnik o istim treba biti obaviješten prije sklapanja Ugovora-Potvrde. Kupovinom jednog od aranžmana zasnivate pravni odnos sa turističkom agencijom Dinamik turs d.o.o. Brčko. Na Ugovoru-Potvrdi, potpisujete klauzulu (upoznat sam sa opštim uslovima putovanja) i tada prihvatate ove uslove koje su za Vas kao i za Dinamik turs pravna obaveza.

OTKAZ ARANŽMANA OD STRANE PUTNIKA: Aranžman se može otkazati isključivo lično u Agenciji i pod sljedećim uslovima;

 • za otkaz do 30 dana prije početka aranžmana zadržava se 5% od cijene aranžmana po osobi
 • za otkaz 29-20 dana prije početka aranžmana zadržava se 10% od cijene aranžmana po osobi
 • za otkaz 19-11 dana prije početka aranžmana zadržava se 30% od cijene aranžmana po osobi
 • za otkaz 10-8 dana prije početka aranžmana zadržava se 40% od cijene aranžmana po osobi
 • za otkaz 7-4 dana prije početka aranžmana zadržava se 50% od cijene aranžmana po osobi
 • za otkaz 3-0 dana prije početka aranžmana zadržava se 100% od cijene aranžmana po osobi

Za promjenu aranžmana važe isti uslovi kao i za otkaz aranžmana. U koliko kupac aranžmana odustane od istog nakon početka realizacije programa, zadržava se puni iznos aranžmana po osobi. U slučaju nepredviđenih okolnosti (smrtni slučaj,užeg člana porodice,lična bolest…) kupac je dužan da podnese odgovarajuće dokaze. U takvim slučajevima kupac ne plaća odštetu prema navedenoj skali, nego plaća samo stvarne, odnosno učinjene troškove agenciji.

NAPOMENE U VEZI REDOSLIJEDA SJEDENJA U AUTOBUSU

 • Redoslijed sjedenja u autobusu se isključivo pravi prema datumu prijave.
 • Birano sjedište u II i III redu se doplaćuje po cijeni od 50,oo KM po osobi
 • u IV i V redu po cijeni od 40,oo KM po osobi.
 • Doplata za dodatno sjedište 100 KM 

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Euro Travel-a, broj licence 14.07-325-2/19   od  04.02.2019.

  "EURO PETROL OIL" DOO ZVORNIK
  PJ Turistička agencija "EURO TRAVEL"
   
  Tel: 056/212-567; 065/949-103 
  web:     www.eurotravel.ba
  Facebook: Euro Travel Zvornik
  Instagram: eurotravelzv

“Fantastično putovanje... hotel, vodiči...sve !”

Ana

Budimpešta 06.03.-08.03.2020.

“Savršena ekskurzijaaa! Odlična organizacija, nezaboravno druženje!”

Jelena

Španija 2019

“Divno putovanje.... čarobna Budimpešta, odlična organizacija putovanja, odličan hotel.... Uživali smo u svakom momentu!”

Dajana

Budimpešta 06.03.-08.03.2020.