Rezervacija

Cijena: 69KM

PROGRAM PUTOVANJA

Lokacija
Veoma moderan hotel, bogat sadržajima, nalazi se na 100 metara od sopstvene plaže. Gostima Hotela Mediteran pruža se mogucnost da uživaju u jedinstvenom ambijentu koji je spoj prirodnih elemenata: vode, kamena i zelenila. Sam element vode je posebno značajan za celi koncept hotela gde je bazenima prekrivena površina od preko 1750 m².

Smeštaj 
Za goste je predvidjen smeštaj u standard sobama bez balkona i standard sobama sa balkonom kao i de luxe sobama.  U sobama se nalaze klima, mini bar, sef, kablovska / pay TV, telefon sa direktnom linijom, internet priključak, kupatilo sa fenom kadom ili tuš kabinom.

Hotelski sadržaji
Pansionski , a la carte restoran, aperitiv i lobby bar, nacionalni restoran, noćni klub,dve restoranske bašte, dve konferencijske sale, kongresni i bioskopski centar, salu za bilijar i stoni tenis, umetničku galeriju, frizerski salon, prodavnice, ... Za rekreaciju gosti hotela mogu koristiti spa & wellness centar sa zatvorenim i otvorenim bazenom ,dva whirpool-a, dva jakuzzi-a, više hidromasažnih kada i kabina, razne saune, solarijum, fitness centar, masažni centar , kozmetički salon i parking sa garažom. Gostima je obezbedjen deo bečićke plaže na kojoj se nalazi restoran-picerija kao i  ležaljke i suncobrani koji su uključeni u cenu. Jedan deo plaže je osmišljen za decu kojoj su na raspolaganju dečije igralište i animator.

AQUA PARK 
Jedinstveni aquapark na crnogorskom primorju, ukupne površine 7.500 m2, kapaciteta 1000 osoba, sa nekoliko kaskadnih bazena, toboganima, više jacuzzi-a, vodenim i kafe barovima, platoima za sunčanje, zelenim površinama. Poseban deo aquaparka predstavlja tzv sportski kompleks – tereni za tenis, košarku i odbojku.

Usluga:
Doručak, švedski sto.

Plaža
Na samo 100 m udaljenosti od hotela nalazi se peščana plaža, koja je 1936. i 1971. dobila Grand prix nagradu kao najlepša prirodna plaža na Mediteranu. 120 m ove plaže pripada hotelu Mediteran i namenjena je isključivo gostima hotela. Korišćenje plažnog mobilijara je uključeno u cenu.

DODATNE INFORMACIJE

***SPECIJALNA PONUDA ZA MAJ I JUN***

CIJENA PO OSOBI DNEVNO, usluga polupansion - 69 KM !!!

***SPECIJALNA PONUDA JULI I AVGUST***

Za rezervacije i avansne uplate do 01.05.2021. i period boravka 01.07. – 31.08.2021.

CIJENA PO OSOBI DNEVNO, usluga polupansion - 119 KM

2 djece do 12 godina u pratnji 2 odrasle osobe GRATIS!

1 dijete do 12 god. u pratnji jedne odrasle osobe POPUST 50%

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • smještaj u standardnim sobama;
 • polupansion (doručak i večera) – švedski sto;
 • korišćenje privatne hotelske plaže sa ležaljkama i suncobranima
 • korišćenje otvorenog bazena sa dječijim bazenom I mobilijarom
 • Korišćenje aqua parka (jul-avgust u zavisnosti od vremenskih prilika)
 • Mini klub za djecu
 • Wi-fi internet
 • Korišćenje wellness & spa centra uključuje unutrašnji bazen sa 2 đakuzija, upotrebu saune (finska, ruska, infracrvena, parno kupatilo), promotivne cijene masaža

POPUSTI I DOPLATE:

 • boravišna taksa i osiguranje odrasli 3 KM, djeca od 12 do 18 godina 2 KM i za djecu 2-12 godina 1KM po osobi i danu -  plaćanje u agenciji;
 • doplata za jednokrevetnu sobu 50%;
 • treća odrasla osoba POPUST 50%;
 • doplata za krevetac  - 10 KM dnevno
 • doplata za all inclusive 30KM dnevno po osobi a djeca do 12 godina 15KM dnevno – plaćanje u agencija;
 • doplata za sobu direktni pogled more je 60KM dnevno po sobi – na upit;
 • doplata za superior sobu sa francuskim balkonom doplata 40KM dnevno po sobi – na upit

 

“Fantastično putovanje... hotel, vodiči...sve !”

Ana

Budimpešta 06.03.-08.03.2020.

“Savršena ekskurzijaaa! Odlična organizacija, nezaboravno druženje!”

Jelena

Španija 2019

“Divno putovanje.... čarobna Budimpešta, odlična organizacija putovanja, odličan hotel.... Uživali smo u svakom momentu!”

Dajana

Budimpešta 06.03.-08.03.2020.