Rezervacija

Cijena: 70KM

PROGRAM PUTOVANJA

 • Polazak iz Zvornika u jutarnjim časovima sa dogovorenog mjesta. Vožnja ka Perućcu. Sastanak putnika na jezeru Perućac u 8:45, pregled putnih dokumenata, ukrcavanje na brod.
 • Polazak na krstarenje kanjonom rijeke Drine do Višegrada u 9:00. Na plovidbi dugačkoj 52 km uživaćemo u ljepoti prirode, u staništima biljnih i životinjskih vrsta Nacionalnog parka Tara, ušću rijeke Žepe u rijeku Drinu, proći ćemo kroz najuži dio kanjona, kroz kamp Stari Brod, pored manjih potoka i rječica, srednjovjekovnih utvrđenja…
 • Dolazak u Višegrad u 12:30, obilazak Andrićgrada i starog mosta Mehmed-paše Sokolovića. Na desnoj, a dijelom i levoj obali Drine, s obe strane Rzava, koji se tu uliva u Drinu, na istoku Bosne i Hercegovine, prostire se grad Višegrad. Najveću atrakciju ovog grada predstavlja most preko Drine, koji je Mehmed-paša Sokolović podigao 1571. godine, a koji je u svom romanu Na Drini ćuprija opisao Ivo Andrić za koji je dobio Nobelovu nagradu za književnost. Od 2014. godine za posjetioce je otvoren Andrićgrad, turistički kompleks, čiji je idejni tvorac režiser Emir Kusturica, a koji je inspirisan djelima i likovima Ive Andrića. Grad je izgrađen od kamena i predstavlja mješavinu epoha i stilova koji su se smjenjivali kroz istoriju ovog područja: vizantijski stil, otomanski period, renesansa, klasicizam. Slobodno vrijeme za šetnju, ručak, kafu….
 • U 15 časova polazak za Perućac. Krstarenje kanjonom Drine od Višegrada do Perućca. Plovidba kroz riječni tok koji krivuda i prolazi kroz usjeke, uživanje u zelenoj boji koja odmara oči i unosi iskonski mir u dušu posmatrača. Završetak puta kod hidrocentrale, koja je uzrok nastajanja akumulacionog jezera Perućac.
 • Polazak za Zvornik i Bijeljinu. Dolazak u Zvornik u večernjim časovima.

DODATNE INFORMACIJE

KRSTARENJE JEZEROM PERUĆAC

POLASCI:

22.05.  05.06.  19.06.  26.06.

Perućac je turističko naselje udaljeno od Bajine Bašte 13 km, na desnoj obali rijeke Drine. U neposrednoj blizini je velika brana hidrocentrale, odakle počinje jezero, dugačko 54 km, čiji se veličanstveni kanjon prostire sve do Višegrada.

CIJENA ARANŽMANA: 70 KM

Aranžman obuhvata:

 • prevoz iz Bijeljine,
 • vožnja brodom;
 • pratioca grupe;
 • lokalnog vodiča;
 • troškove organizacije i vođstva puta.

Aranžman ne obuhvata:

 • individualne troškove.

Način plaćanja: 30% prilikom rezervacije, ostatak do polaska.

Minimalan broj putnika je 30, a u slučaju prijavljivanja manjeg broja, agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanje aranžmana.

“Fantastično putovanje... hotel, vodiči...sve !”

Ana

Budimpešta 06.03.-08.03.2020.

“Savršena ekskurzijaaa! Odlična organizacija, nezaboravno druženje!”

Jelena

Španija 2019

“Divno putovanje.... čarobna Budimpešta, odlična organizacija putovanja, odličan hotel.... Uživali smo u svakom momentu!”

Dajana

Budimpešta 06.03.-08.03.2020.